fbpx
AirlinesBoeingFinancieelNieuwsOpmerkelijkVliegtuigen

Te koop: Southwest 737 voor slechts 550.000 dollar

Voor slechts een ruime 450.000 euro kunt u zich de gelukkige nieuwe eigenaar noemen van een voormalige Southwest Airlines Boeing 737-300.

Boeing 737 Classic

De oude Boeing 737-300, die vroeger aan Southwest Airlines toebehoorde, staat momenteel te koop voor een lagere prijs dan menig sportauto. Het vliegtuig, op bovenstaande foto nog in actie te zien, werd in 1996 voor het eerst door Southwest in gebruik genomen. Na ruim twee decennia is het toestel in 2017 naar de opslag in Victorville gestuurd.

In maart 2019 werd het, tegenwoordig bijna 25 jaar oude, toestel overgenomen door een bedrijf genaamd Aerothrust Holdings. Bijna twee jaar later lijkt het toestel rijp voor de verkoop. Zoals dat tegenwoordig gaat, werd het toestel op Facebook te koop aangeboden voor de schappelijke prijs van 550.000 dollar.

Nadeel is wel dat het vliegtuig, net als menig sportauto, voorlopig de lucht niet zal ingaan. Het is aan de gelukkige koper om een set motoren onder het toestel te hangen. Het mag uiteindelijk dan toch een lieve duit kosten, maar dan heb je ook wat.

Up breidt haar webshop verder uit!

Naast nieuws- en achtergrondartikelen heeft Up ook een leuk aanbod van allerlei luchtvaartgerelateerde producten. Bekijk alles in de webshop.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button