fbpx
CoronavirusNieuwsOpmerkelijk

Geen dubbele testverplichting meer voor reizigers

Tijdens de persconferentie van op dinsdag 23 februari is bekend gemaakt dat reizigers vanaf drie maart geen sneltest meer hoeven te doen naast de PCR-test. Dit geldt indien de PCR-test niet ouder is dan twaalf uur.

Huidige situatie

Op dit moment moeten reizigers twee keer getest zijn, voordat ze naar Nederland mogen reizen. Dit houdt in dat er een PCR-test moeten worden gedaan uiterlijk 72 uur voordat de vlucht vertrekt. Daarna moet er vier uur voor vertrek nog een sneltest worden gedaan. Deze sneltest gaat er dan uit mits de PCR-test niet ouder dan twaalf uur is.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button