fbpx
AirlinesCoronavirusNieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

Huidige vliegverboden verlengd tot 4 maart

De vliegverboden die momenteel gelden voor vliegverkeer uit onder meer het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika zijn opnieuw met een week verlengd.

Verlenging vliegverbod

Sinds januari geldt een vliegverbod voor vliegverkeer uit het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Dominicaanse Republiek, Brazilië, Argentinië, Bolivia, Kaapverdië, Chili, Colombia, Ecuador, Frans-Guyana, Guyana, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay en Venezuela.

Het vliegverbod werd vorige week verlengd tot vandaag, 25 februari. Gisteren maakte het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat bekend dat het verbod met een week wordt verlengd tot 4 maart, 00.01 uur. Het OMT is om advies gevraagd over de vraag of, en zo ja welke, vliegverboden verder verlengd moeten worden. Het ministerie verwacht meer informatie over het advies op 2 maart te ontvangen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button