fbpx
CoronavirusGroningen AirportKLMNieuwsNL NieuwsPiloten en Crew

KLM Flight Academy mag weer vliegen

De KLM Flight Academy zal haar lesactiviteiten op Groningen Airport Eelde vanaf 3 maart hervatten.

Achterstand

Bijna drie maanden hebben de activiteiten bij de vliegschool, gestationeerd op Eelde, in verband met de coronamaatregelen stilgelegen. Theorielessen konden weliswaar op afstand gevolgd worden, maar vlieglessen waren niet meer toegestaan. Deze week werden door de regering versoepelingen van de maatregelen aangekondigd, waardoor de piloten in opleiding vanaf volgende week weer lesvluchten mogen uitvoeren.

Als gevolg van het stilleggen van de vlieglessen zijn flinke vertragingen opgelopen die de vliegschool de komende tijd wil inhalen door intensief te vliegen. Dit betekent dat er ook in de avonden meer zal worden gevlogen. KLM Flight Academy zegt haar best te doen om geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button