fbpx
MilitairNaast het nieuwsVideoVliegtuigenVliegvelden

Video: militair vliegtuig landt ‘per ongeluk op verkeerde vliegveld’ | Avondklokje

Tijdens een training kwam een Boeing C-135FR tankvliegtuig, gebaseerd op de 707, van de Franse luchtmacht langs op Düsseldorf voor een touch and go. De tanker was boven het Duitse vliegveld bezig met een oefening waarbij Belgische F-16’s hoog in de lucht werden bijgetankt.

© Cargospotter

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 18 maart te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected] 

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button