fbpx
AirlinesNieuwsOpmerkelijkVliegtuigen

Qantas herintroduceert ‘mystery flights’ van de jaren ’90

Na een aantal succesvolle rondvluchten heeft Qantas aangekondigd de komende maanden zogeheten ‘mystery flights’ uit te voeren. In de jaren ’90 waren soortgelijke vluchten zeer populair.

Mystery flights

Bij de weekendtrips weten reizigers niet waar ze naartoe zullen gaan. Qantas voert de vluchten vanuit Brisbane, Melbourne of Sydney uit met Boeing 737’s. De ticketprijzen in economy class beginnen bij 737 Australische dollars, ongeveer 480 euro. De weekendtrips bestaan uit allerlei leuke activiteiten, van wijn maken tot snorkelen bij de kust van een tropisch eiland.

Vorig jaar was Qantas al een van de eerste luchtvaartmaatschappijen die zogenaamde flights to nowhere uitvoerde. Deze rondvluchten vertrokken vanaf en landden op hetzelfde vliegveld, en lieten passagiers allerlei iconische landschappen van Australië zien. Qantas voerde daarnaast ook lange rondvluchten boven Antarctica uit.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button