fbpx
AirbusNieuwsRoutes en Bestemmingen

Wizz Air UK maakt spectaculaire entree in Wales

Voorafgaand aan de opening van de eerste basis in Wales had de dochteronderneming van de Hongaarse low-cost luchtvaartmaatschappij Wizz Air het plan om een grote entree te maken. Het plan was om de vliegtuigen laag over Cardiff, Newport, en Swansea te laten vliegen om het publiek te laten weten dat Wizz Air is gearriveerd.

Wizz Air heeft zaterdag vier Airbus vliegtuigen laag over het Welshe landschap laten vliegen. Alvorens ze een voor een zijn geland op de luchthaven van Cardiff (CWL).

Tijdens de “low flyover”, die zaterdag tussen 13:00 en 14:00 uur heeft plaatsgevonden, heeft Wizz Air het publiek aangemoedigd om buiten foto’s van de vliegtuigen te maken en de foto’s vervolgens op sociale media te posten met de hashtag #WIZZinWales. Wizz Air zegt dat de persoon die de beste foto maakt, twee retourtickets krijgt voor een van de negen bestemmingen waar Wizz Air naartoe vliegt vanaf Cardiff.
De nieuwe basis van Wizz Air, die op 17 mei zal worden geopend, wordt de vierde basis van de luchtvaartmaatschappij in het Verenigd Koninkrijk, naast de luchthavens Luton, Gatwick en Doncaster-Sheffield. De nieuwe luchthaven in Cardiff zal een impuls geven aan de plaatselijke toeristische sector en zal 40 directe banen en maar liefst 250 indirecte banen opleveren.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button