fbpx
BoeingFoto-artikelNaast het nieuwsTypeVliegtuigen

Een kijkje in de gloednieuwe 747-8 van Air Force One | Foto’s

Van president Roosevelt tot Biden, de vliegtuigen hebben Amerikaanse presidenten over de hele wereld vervoerd. De Amerikaanse luchtmacht heeft aangekondigd dat het de Boeing-traditie zal voortzetten met de Boeing 747-8. Deze zullen de twee 747-200’s vervangen, die nu nog dienen als de presidentiële Air Force One-vloot.

De oude Boeing 747-200’s zullen worden vervangen door twee 747-8’s, die bezitten van een luxe en moderne interieur. Zo zullen er nieuwe ontwerpen komen voor de presidentiële slaapkamer, het kantoor van de president, de vergaderruimte en een medisch centrum dat is uitgerust voor operaties.

De nieuwe Air Force One Boeing 747-8’s zullen in 2024 in dienst treden. Hieronder zijn vele mooie fotos te zien van het interieur.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button