fbpx
EmbraerKLMNieuwsSchiphol Airport

Twee Embraers van KLM Cityhopper teruggekeerd naar Schiphol

Vlucht KL1503 van KLM is zaterdagmiddag boven Noord-Frankrijk teruggekeerd naar Schiphol. De Embraer E190 was onderweg naar Valencia toen het toestel noodgedwongen moest omkeren naar Amsterdam.

KL1503

De PH-EZC vertrok zaterdagmiddag vanaf Schiphol onder vluchtnummer KL1503. Rond de grens van Frankrijk keerde het toestel terug naar Amsterdam om een nog onbekende reden.

Zodra er meer informatie bekend is zal het artikel worden aangevuld.

Vlucht KL1503 © Flightradar24

KL1783

Ook vlucht KL1783, gevlogen met een Embraer E175 (registratie PH-EXU) van KLM Cityhopper, keerde gisteren terug naar Amsterdam. Het vliegtuig was nog maar kort op weg naar het Duitse Hamburg toen het – nog boven Nederland – weer omkeerde naar Schiphol. De reden voor de terugkeer van het vliegtuig is ook hier onbekend. Wel heeft het toestel later gisteravond nog een andere vlucht uitgevoerd naar Warschau.

Vlucht KL1783 © FlightRadar24

Nieuwe E195-E2

Eerder deze week ondervond KLM ook problemen met de splinternieuwe PH-NXA, een van de twee nieuwe Embraer E195-E2’s. Het toestel werd donderdag geraakt door bliksem tijdens de nadering van Berlijn Brandenburg. Lees meer in het artikel hieronder:

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button