fbpx
AirbusCoronavirusIncidentenNieuwsOpmerkelijk

FAA beboet JetBlue-passagier 14.500 dollar voor niet dragen mondkapje

De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA heeft een boete van 14.500 dollar opgelegd aan een man die onrust veroorzaakte op een JetBlue vlucht van New York naar Punta Cana. De man zou verschillende overtredingen hebben begaan.

Onrust

De man veroorzaakte meerdere problemen aan boord van de Airbus. Het begon bij het duwen van zijn medepassagiers waarna de man erg luidruchtig werd en weigerde zijn mondkapje op te houden. Het cabinepersoneel sprak de man daarop aan, maar tevergeefs. De herrieschopper begon zelfs zijn eigen aan boord meegebrachte alcohol op te drinken.

Boete

De piloten besloten terug te keren naar de luchthaven in New York waar het toestel met een te hoge hoeveelheid brandstof moest landen. De FAA heeft de man nu een boete opgelegd van 14.500 dollar. Daarmee mag de man nog van geluk spreken aangezien de boetes kunnen oplopen tot 35.000 dollar.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button