fbpx
Air France-KLMAirlinesEmbraerKLMMaatschappijenNieuwsNL VliegveldenOnderwerpenSchiphol AirportVliegtuigen

Opnieuw Embraer van KLM teruggekeerd naar Schiphol

Afgelopen zondag is er opnieuw een Embraer van KLM teruggekeerd naar Schiphol, zaterdag zijn er ook al twee Embraer’s van KLM teruggekeerd naar Schiphol. Dit keer ging het om een Embraer E175.

KL1659

De Embraer E175 (registratie: PH-EXK) van KLM met vluchtnummer KL1659 vloog vanaf Amsterdam naar Venetië. Het toestel was nog maar net kort onderweg toen het terugkeerde ter hoogte van Frankfurt naar Schiphol. De reden is opnieuw niet bekend. Op basis van Flightradar24 staat het toestel gepland om deze ochtend naar Frankfurt te vliegen.

In een reactie aan Up in the Sky meldt de KLM dat: “De toestellen dienden in verband met een technische storing terug te keren. Er is geen verband tussen de storingen. De veiligheid van passagiers en medewerkers is niet in het gedrang geweest”.

Vlucht KL1659 © Flightradar24

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button