fbpx
AirlinesBoeingIncidentenNieuwsOpmerkelijkVideoVliegtuigen

Boeing 737 schiet van de baan in Jakarta | Video

Een Boeing 737-400 van Trigana Air is vandaag van de landingsbaan geschoten nadat het toestel een probleem kreeg met het landingsgestel. Het ruim tweeëndertig jaar oude toestel met registratie PK-YSF, was net vertrokken van de luchthaven Halim in Jakarta toen het al de eerste problemen ondervond. De bemanning had, volgens de eerste berichten, problemen met het inklappen van het rechter landingsgestel. Na dertig minuten werd er besloten om terug te keren en een landing te proberen op baan 24. Tijdens de landing zakte het toestel door het rechterdeel van het landingsgestel. Daardoor raakte de rechter motor de baan. Er zijn geen gewonden gemeld.

Hieronder zijn de beelden van de landing te zien

©Gus Dwi Tenaya

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button