fbpx
AirbusNaast het nieuwsOpmerkelijkVeiligheidVideoVliegtuigen

Video: harde landing van Emirates A380 tijdens storm | Avondklokje

Crosswind-landingen komen vaak voor. Tijdens flink stormachtig weer op het vliegveld van Düsseldorf in oktober 2017 leverde de harde landing van een Airbus A380 van Emirates echter wel een heel bijzonder aangezicht op.

© Cargospotter

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 30 maart te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected]

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button