fbpx
NieuwsOpmerkelijkVliegvelden

Vluchten Japan wijken uit door aardbeving en tsunami-waarschuwing

Het Japanse hoofdeiland is getroffen door een zware aardbeving. De beving had een kracht van 7.2 op de schaal van Richter. Naast de aardbeving is er ook een tsunami-waarschuwing afgegeven voor de kust gedeeltes van het eiland. Er zijn nog geen schades of gewonden gemeld als gevolg van de beving. Desondanks zijn er vele vluchten die onderweg waren naar de stad Sendai uitgeweken. Deze stad kwam in 2011 ook al in het nieuws. Toen werd het eiland ook geraakt door een aardbeving en een tsunami die daarop volgde.

De uitwijkende vluchten zijn goed te zien op het radarbeeld hieronder

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button