fbpx
Air France-KLMAirlinesKLMMilitairNaast het nieuwsOpmerkelijkPiloten en CrewVideoVliegtuigen

Video: de KLM 777 ‘Orange Pride’ en F-16’s in formatie | Avondklokje

In 2016 werden de Nederlandse winnaars van Olympische medailles door KLM naar huis gevlogen. Voor de gelegenheid werd een Boeing 777 omgespoten in oranje-blauwe kleuren en met een formatievlucht door twee F-16’s van de Luchtmacht onthaald. Het vliegtuig is sindsdien bekend als de ‘Orange Pride’.

© KLM

De onderstaande video werd geplaatst in de I FLY KLM-Facebookgroep. Klik hier om lid te worden.

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 30 maart te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected]

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button