fbpx
AchtergrondBoeingCargoKLMNaast het nieuwsVideoVliegtuigen

747-Compilatie: de KLM-blauwe Cargo Queens | Avondklokje

De laatste KLM-blauwe Boeing 747’s zijn alleen nog te zien bij KLM Cargo. De 747-400ERF’s maken naast de Martinair 747-400BCF deel uit van de KLM Cargo-vloot. Deze keer in Up’s rubriek ‘Avondklokje’ een compilatie van de KLM Cargo 747’s.

© Jorg de Bruijn

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 30 maart te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected]

Bekijk ook de 747-producten in de webshop van Up.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button