fbpx
AchtergrondNaast het nieuwsOpmerkelijkTypeVideo

Video: een dronevlucht over uitgebarsten vulkaan IJsland | Avondklokje

Afgelopen vrijdagavond barstte de vulkaan Fagradalsfjall uit. Het vliegverkeer op IJsland werd hierdoor flink ontregeld. Bekijk hier bijzondere dronebeelden van de vulkaanuitbarsting.

De uitbarsting werd al enkele weken verwacht: in totaal werden meer dan 40.000 kleine aardbevingen geregistreerd. Het vliegverkeer op Keflavik, de grootste luchthaven van IJsland, werd stilgelegd. Maar een kleine drone met een camera mag wel nog vliegen in de buurt van de vulkaan, en dat levert spectaculaire beelden op:

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 30 maart te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected]

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button