fbpx
InnovatieNaast het nieuwsRuimtevaartVideoVliegtuigen

Video: hoe de eerste vlucht op Mars eruit zal zien | Avondklokje

Als alles goed gaat zal de mini-helikopter Ingenuity over hooguit een paar weken voor het eerst vliegen. Het zou voor het eerst zijn dat de mensheid een voertuig op een andere planeet laat vliegen. Bekijk hier hoe de vlucht eruit moet komen te zien.

Meer weten? Lees het volgende artikel:

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 30 maart te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected]

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button