fbpx
AchtergrondEindhoven AirportMilitairNaast het nieuwsNL VliegveldenVideo

Video’s: drukke lentedag op Vliegbasis Eindhoven | Avondklokje

Op het militaire vliegveld, met civiel medegebruik, aan de rand van Eindhoven was afgelopen maandag veel militaire beweging. Onder andere de Chinooks en een F-16 vlogen laag over het vliegveld. Bekijk de beelden in Up’s rubriek ‘Avondklokje’.

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 21:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 21 april te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected] 

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button