fbpx
IncidentenNieuwsOpmerkelijkVeiligheid

Meerdere birdstrikes beschadigen Delta B757-motor | Foto’s

Gisteren vervoerde een Boeing 757-200 van Delta Air Lines het Utah Jazz-basketbalteam van Salt Lake City, naar Memphis, Tennessee, toen het vliegtuig na de start door een aantal vogels werd getroffen. Als gevolg daarvan keerde het toestel terug naar de luchthaven van vertrek.

Na het vertrek van baan 35, was er vogelinslag bij de linker Pratt & Whitney motor. De piloten stopte daarom de klim op ongeveer 8.000 voet en keerde terug naar Salt Lake City. Het vliegtuig maakte vervolgens een veilige landing op baan 34L. Foto’s vanaf de grond tonen behoorlijke schade na de treffer.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button