fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijkPiloten en CrewVideoVliegtuigenVliegvelden

Video: Noren duwen vliegtuig handmatig van zijn plaats | Avondklokje

Op het vliegveld van Bodø in het noorden van Noorwegen weten ze wel raad met het ontbreken van de (juiste) pushback-truck. Acht mannen duwen hier een Sukhoj SuperJet 100 van Cityjet met pure spierkracht naar achteren!

Vergeet niet onze Facebook-pagina even te volgen als je dat nog niet doet! Op die manier blijf je op de hoogte van alle nieuwe artikelen, producten en acties!

Up heeft een nieuwe rubriek: het ‘Avondklokje’! Zolang de avondklok van kracht is plaatsen we dagelijks om 22:00 uur een leuk of interessant filmpje, om zo samen de avonden tot 21 april te overbruggen. Heb jij of ken jij een leuk filmpje dat je graag in deze avondrubriek terug zou zien? Deel deze dan met ons via Facebook of [email protected] 

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button