fbpx
AirlinesNaast het nieuwsOpmerkelijkPiloten en CrewVideoVliegtuigen

Southwest-piloot getrouwd op 33.000 voet | Video

York Zentner en Sabrina Solesbee hebben een wel heel bijzondere bruiloft gehad. De piloot van Southwest Airlines trouwde op een hoogte van 33.000 voet.

Southwest Airlines werkte samen met de piloot om de bruiloft mogelijk te maken. De ceremonie vond plaats op een “gewone” commerciële vlucht tussen Las Vegas en Salt Lake City. Het inmiddels getrouwde koppel ontmoette elkaar ooit aan de ticketbalie van Southwest. Sabrina vloog op haar vrije dagen regelmatig mee op de vluchten van piloot York. Op een privévlucht deed York Sabrina uiteindelijk een aanzien, boven de bergen van Utah.

Het leek daarom ook passend om de bruiloft zélf op grote hoogte te laten plaatsvinden. Dit gebeurde op een vlucht van Las Vegas, de plek waar het koppel elkaar ontmoette, naar Salt Lake City, de stad waar de twee hopen te gaan wonen. Aan boord van het vliegtuig waren ongeveer vijftien familieleden en vrienden, en als kers op de taart werd het koppel getrouwd door een andere Southwest-piloot, een goede vriend van York.

© Southwest Airlines

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button