fbpx
AirlinesCorendonNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenTUI

Corendon stopt reizen naar Curaçao, TUI niet

Corendon biedt voorlopig geen reizen meer aan naar Curaçao in verband met het hoge aantal besmettingen op het eiland. TUI vliegt nog wel door.

Curaçao

Tot en met 15 mei organiseert Corendon geen reizen meer naar Curaçao. De reisorganisatie heeft aangegeven dat er zich nog enkele reizigers op het eiland bevinden. Corendon zegt toe de terugreizen te kunnen regelen. “We staan via de reisleiding in contact met iedereen die daar zit om te overleggen wat de mogelijkheden voor terugkeer zijn”, zo meldt Corendon aan NU.nl. Er zouden nog enkele tientallen reizigers een vakantie hebben geboekt, deze vluchten kunnen volgens het bedrijf gratis worden omgezet naar een datum na 15 mei.

TUI

TUI vliegt voorlopig wel door naar het eiland, maar geeft aan enkel noodzakelijke vluchten uit te voeren. Vakantiereizen worden niet door TUI aangeboden. Op Curaçao is het aantal coronabesmettingen de afgelopen weken steeds harder toegenomen. Inmiddels liggen de ziekenhuizen er vrijwel vol. De autoriteiten hebben vakantiegangers en studenten opgeroepen indien mogelijk terug te reizen naar Nederland.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button