fbpx
AirlinesEmbraerNieuwsOnderwerpenVliegtuigen

Nieuwe Italiaanse maatschappij EGO Airways voor het eerst de lucht in

Met welgeteld één Embraer E190 in de vloot, voerde de nieuwe Italiaanse maatschappij EGO Airways haar allereerste vlucht uit van Catania naar Parma.

De maatschappij EGO Airways werd bijna twee jaar geleden opgericht, maar pas vorige week voerde de maatschappij haar eerste vlucht uit. Met haar enige Embraer E190 genaamd ‘Martina’ vertrok vlucht EGW303 op 30 maart van Catania Fontanarossa Airport in Sicilië naar Giuseppe Verdi Airport in Parma. De maatschappij gaat de vlucht vanaf 30 maart dagelijks vliegen. Voorafgaand aan de eerste vlucht meldde de maatschappij het volgende: “Wij wensen Martina en alle passagiers die dit belangrijke moment met haar zullen meemaken, een goede vlucht. Wees gewoon jezelf, want vanaf vandaag doen wij de rest.”

 © Radarbox

EGO Airways gaat met de Embraer E190 bestemmingen in heel Italië bedienen. De luchtvaartmaatschappij zegt dat zij ,na de ontvangst van de tweede E190, twee belangrijke hubs gaat krijgen: “Ridolfi” (luchthaven van Forlì) en Fontanarossa (luchthaven van Catania). De luchtvaartmaatschappij heeft onlangs haar zomerbestemmingen bekendgemaakt en voegde daar de vakantiebestemmingen Ibiza, Mykonos en Olbia toe.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button