fbpx
AirlinesIncidentenKLMNieuwsNL NieuwsOpmerkelijkVideo

Orthodoxe gelovigen blokkeren gangpad KLM-vlucht | Video

Een opmerkelijk incident aan boord van een KLM-vlucht deze week: orthodoxe rabbijnen zouden zonder een mondkapje te dragen het gangpad hebben geblokkeerd om te bidden.

Het incident zou plaats hebben gevonden aan boord van vlucht KL642 van New York JFK naar Schiphol. De passagiers zouden de mondkapjesplicht hebben genegeerd en geweigerd hebben weer te gaan zitten. Het opmerkelijke incident leverde bijzondere beelden op.

In een verklaring laat KLM weten dat zowel de cabin- als cockpitcrew deze passagiers meerdere malen erop hebben gewezen de geldende corona- en veiligheidsregels in acht te nemen, zowel persoonlijk als via het omroepsysteem aan boord. Uiteindelijk hebben de passagiers zich hieraan geconformeerd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button