fbpx
AirlinesKLMNaast het nieuwsPiloten en CrewVideoVliegtuigen

Video: KLM MD11-captain krijgt bijzonder afscheid | Avondklokje

Na 33 jaar nam deze MD11-captain in 2013 afscheid van KLM. Op zijn laatste vlucht kreeg hij een bijzonder afscheid.

De imposante levensloop van de MD-11 bij KLM

Het is inmiddels iets meer dan 6 jaar geleden sinds de laatste passagiersvlucht van KLM met de MD-11. Het geliefde toestel was 21 jaar onderdeel van KLM. De eerste MD-11 werd in ontvangst genomen op 7 december 1993. De PH-KCA werd vernoemd naar Amy Johnson, de eerste vrouw die solo van Londen naar Australië vloog. Tussen 1993 en 1997 ontving KLM in totaal 10 MD-11’s. Tegen het einde van 2002 werd de iconische en moderne livery geïntroduceerd. Lees hieronder alles over de levensloop van de MD-11 bij KLM.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button