fbpx
737 MAXBoeingNieuwsVeiligheidVliegtuigen

Tientallen Boeing 737 MAX-toestellen weer aan de grond

Vliegtuigfabrikant Boeing adviseert luchtvaartmaatschappijen bepaalde 737 MAX-toestellen aan de grond te houden. Vermoedelijk gaat het om negentig toestellen die mogelijk elektrische mankementen hebben.

Boeing heeft in totaal zestien klanten aanbevolen om een ​​mogelijk elektrisch probleem in een specifieke groep 737 MAX-vliegtuigen aan te pakken. De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA meldt dat het zou gaan om een productieprobleem dat slechts een specifieke groep vliegtuigen betreft. Persbureau Reuters meldt dat het vermoedelijk gaat om negentig toestellen die een inspectie moeten ondergaan.

Een woordvoerder van TUI bevestigt tegenover Up in the Sky dat het niet om toestellen van TUI Nederland gaat.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button