fbpx
Nieuws

6 op de 10 Europese zakenreizigers niet van plan minder te vliegen

De luchtvaart is flink geraakt door het coronavirus en heeft een hoop beperkingen opgelegd gekregen. Toch blijkt uit een onderzoek dat 6 op de 10 Europese zakenreizigers niet van plan is om minder te vliegen.

Veertienhonderd respondenten uit het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Nederland, Zweden en Duitsland hebben meegedaan aan een onderzoek in opdracht van de European Climate Foundation. 60 procent van de ondervraagden laat weten te blijven vliegen, ook als alle reisbeperkingen zijn opgeheven. 40 procent geeft aan minder te gaan vliegen.

De European Climate Foundation, is een filantropisch initiatief dat zich inzet om de klimaatcrisis te helpen aanpakken door de ontwikkeling van een samenleving met netto nulemissie op nationaal, Europees en mondiaal niveau te bevorderen.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button