fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpenTypeVideo

Easyjet komt met vliegschool voor kinderen

EasyJet start online pilotenschool voor kinderen tussen de zeven en tien jaar. De online pilotenschool is een initiatief om jonge kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met de luchtvaart en om ouders te helpen bij het vermaken van hun kinderen in deze huidige tijd waarin activiteiten beperkt zijn.

De serie maakt gebruik van animaties en videocontent om jonge kinderen te helpen de wetenschappelijke principes van het vliegen te begrijpen, zoals hoe vleugels werken en waardoor vliegtuigen kunnen vliegen. Om kinderen actief te betrekken bij de video’s zijn er ook verschillende opdrachten toegevoegd die ze thuis kunnen uitvoeren, waaronder het maken van papieren vliegtuigjes, de aankondiging van een piloot nadoen en het maken van een checklist. De zesdelige-serie, begeleid door de Nederlandse Easyjet piloot Iris de Kan, is vanaf nu beschikbaar op de Pilotenschool Playlist op het YouTube-kanaal van Easyjet.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button