fbpx
AirbusAirlinesCoronavirusNaast het nieuwsOpmerkelijkVliegtuigen

Einde A380 van Etihad in zicht?

Het grootste passagiersvliegtuig ter wereld zou wel eens de vloot van Etihad kunnen verlaten. Op de website van Etihad is de Airbus niet meer te vinden. Ook de foto’s van de ultra luxe eerste klas zijn niet meer te zien. De toekomst van het toestel was al onzeker vanwege de lage vraag naar tickets door COVID. Nu lijkt het erop dat Etihad de A380 definitief aan de kant zet. De maatschappij gebruikte de A380 vaak in haar promotiecampagnes. Sommige vliegtuigen waren al overgevlogen naar Frankrijk waar ze voorlopig nog opgeslagen staan.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button