fbpx
NieuwsNL NieuwsNL VliegveldenTwente AirportVliegvelden

Twente Airport opent haar deuren voor marathon

18 April zal het NN ren team een marathon organiseren met een bijzondere locatie. Twente Airport zal het toneel zijn voor deze race. De marathon wordt speciaal georganiseerd om atleten voor te bereiden op de kwalificatiewedstrijden voor de Olympische spelen in Tokyo. De wereldberoemde renner Eliud Kipchoge doet ook mee dan deze loop. Kipchoge heeft momenteel het wereldrecord in handen. Hij is de eerste man in de geschiedenis die een marathon onder twee uur heeft gelopen. Om de volledige marathon afstand af te leggen zullen de renners iets meer dan vijftien keer de start- en landingsbaan op en neer moeten rennen.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button