fbpx
CoronavirusNieuwsTransavia

Quarantaine voor acht deelnemers proefvakantie opgeschort

Dit weekend werd bekend dat vier mensen mogelijk besmet waren met het coronavirus tijdens de proefvakantie in Griekenland. Zondag meldt Sunweb echter dat deze vier personen, en kamergenoten, toch negatief zijn getest.

Sunweb en Transavia kregen eind maart meer dan 25.000 aanmeldingen voor de proefvakantie. Daarvan zijn 189 reizigers uitgekozen om één Boeing 737-800 van Transavia te vullen. Afgelopen week vertrok dan de eerste proefvakantie richting het Griekse eiland Rhodos. Tijdens de reis bleek echter dat bij vier mensen geen negatieve uitslag volgde uit de coronatest. De reizigers, en hun kamergenoten, gingen daarom uit voorzorg in quarantaine. Nu blijkt dat zij toch negatief getest zijn, is de quarantaine beëindigd.

Vanaf maandag 19 april 10:00 uur start ook de inschrijving voor de testvakantie richting Gran Canaria met TUI en Corendon.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button