fbpx
AirbusAirlinesCoronavirusKLMMaatschappijenNieuwsTravelVliegtuigen

47 passagiers testen positief op één Vistara-vlucht

Tijdens een vlucht van Dehli naar Hongkong heeft Vistara een record verbroken. 47 reizigers testen bij aankomst in Hongkong positief.

Op 4 april vertrok vlucht 6395 in de richting van Hongkong. Vooraf aan de vlucht hebben alle passagiers een negatieve test ingeleverd. Bij aankomst moesten de reizigers verplicht twee weken in hotel-quarantaine en werden opnieuw getest. Bij de eerste test, een week na aankomst, testen 25 passagiers positief. Na twaalf dagen was de tweede test en opmerkelijk genoeg testen toen nog eens 22 mensen positief.

Hongkong hanteert strenge coronamaatregelen. Zo zijn vliegtuigen van de KLM sinds kort al niet meer welkom en door een strenge crew-quarantaine heeft Cathay Pacific het moeilijk. Het komt daarom niet onverwacht dat Hongkong heeft aangekondigd om vanaf vandaag geen vluchten meer toe te laten uit India.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button