fbpx
BoeingMaatschappijenNieuwsNL NieuwsNL VliegveldenOpmerkelijkRotterdam The HagueSchiphol AirportTransavia

Transavia 737 vanaf Rotterdam keert om naar Schiphol

Een Boeing 737-700 van Transavia richting Alicante is zaterdag omgekeerd naar Schiphol. Het toestel vertrok vanaf Rotterdam en moest vermoedelijk terugkeren wegens een storing in een van de instrumenten.

Het gaat om vlucht HV6051 die vanaf Rotterdam The Hague Airport richting Alicante zou vliegen. De 737 met registratie PH-XRX vloog terug richting Schiphol waar het enige tijd heeft gehold boven de Noordzee. In een opvolgend artikel is beschreven wat er precies gebeurde.

Aan boord zaten 68 passagiers, die later op de avond rond 21.00 uur met een ander vliegtuig naar Alicante vertrokken. Door gebruik te maken van het back-upsysteem is de veiligheid niet in gevaar gekomen, zo meldt Transavia in een reactie.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button