fbpx
CoronavirusKLMMaatschappijenNieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

China zet KLM opnieuw op strafbankje

De Chinese luchtvaartautoriteit CAAC heeft KLM gestraft omdat zes passagiers positief op het coronavirus bleken te zijn bij aankomst in China. Dit terwijl ze allemaal negatief moesten zijn. De straf voor KLM: twee weken geen passagiers naar Hangzhou.

De KLM heeft inmiddels bevestigd dat er op de vluchten van 29 april en 6 mei geen passagiers mee mogen reizen. Eerder gebeurde dit ook al in Hongkong. De KLM was hierin niet de enige en meerdere maatschappijen werden hierom gestraft. De gedupeerde reizigers worden inmiddels bijgestaan door KLM. Op retourvluchten naar Schiphol mogen wel passagiers mee. Ook op de andere KLM-vluchten naar China mogen wél gewoon passagiers mee.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button