fbpx
BoeingNieuwsOpmerkelijk

Boeing ontslaat 65 medewerkers vanwege onacceptabel gedrag

De Amerikaanse vliegtuigbouwer heeft 65 medewerkers ontslagen. De medewerkers zouden zich racistisch en discriminerend hebben uitgelaten. Verder zijn 53 mensen tot de orde geroepen. Deze cijfers zijn van de afgelopen elf maanden toen Boeing begon met haar harde aanpak tegen racisme op de werkvloer. Deze aanpak volgde na de gebeurtenissen rondom de dood van George Floyd.

Diversiteit

Boeing wil naast de harde aanpak doorzetten zich ook focussen op het verbreden van de diversiteit onder de werknemers. Het bedrijf heeft daarom concrete doelen opgesteld voor 2025 waardoor het bedrijf inclusiever moet worden. Een van de doelen die het bedrijf heeft gezet is de discussie openen op de werkvloer door het delen van ervaringen en het opwekken van wederzijds respect. Om deze doelen te monitoren zal Boeing haar diversiteitscijfers blijven delen.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button