fbpx
CoronavirusNieuwsNL NieuwsOpmerkelijkPiloten en CrewSchiphol AirportVeiligheid

Zes ‘baldadige’ Spanjaarden opgepakt op Schiphol

De Koninklijke Marechaussee heeft op afgelopen nacht zes Spaanse mannen opgepakt. De mannen veroorzaakten overlast in een vliegtuig afkomstig uit Spanje. De gezagvoerder van de vlucht in kwestie heeft aangifte gedaan tegen de Spanjaarden.

Mondkapjes

De mannen waren volgens de Marechaussee “baldadig en vervelend”. Ook weigerden de mannen mondkapjes te dragen aan boord van de vlucht. Hier werd wel meermaals om gevraagd door de bemanning. De mannen zijn bij aankomst op Schiphol opgepakt en zullen later vandaag worden verhoord.

De mondkapjesplicht en coronaregels in het algemeen lijken een terugkomend probleem voor bemanningen. Vorig jaar werd er door gezagvoerders meer dan 100 keer aangifte gedaan tegen lastige passagiers die de coronaregels niet in acht namen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button