fbpx
KLMMaatschappijenNieuwsOpmerkelijkVideo

Agressieve passagier hardhandig van KLM-vlucht gehaald | Video

Afgelopen week is een beschonken passagier verwijderd van een KLM-vlucht. Het incident vond plaats op de luchthaven van Suriname. Het toestel was nog maar net geland toen de man zich begon te misdragen. De man deed daarbij ook bedreigende uitingen tegen het personeel. Dit allemaal omdat de man als eerste het vliegtuig wilde verlaten. Dit agressieve gedrag zorgde ervoor dat de politie ingeschakeld werd.

Door het gedrag van de man werden de verschillende politie-eenheden ingeschakeld. De politie had moeite om de man uit het toestel te halen. De man verzette zich tegen de acties. Dat leidde tot een hardhandige verwijdering uit het vliegtuig. Volgens bronnen heeft de KLM besloten om de agressieve man een vliegverbod te geven van vijf jaar.

Bekijk hieronder de heftige beelden van de gebeurtenissen aan boord.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button