fbpx
BoeingNieuwsOpmerkelijkTypeVliegtuigen

Air New Zealand tekent kiwi in de lucht

De nationale luchtvaartmaatschappij van Nieuw-Zeeland voerde vandaag een bijzondere vlucht uit. Op radarbeelden is goed te zien dat een van haar Boeing 787-9’s al vliegend een bijzonder patroon maakte boven het land in de vorm van een kiwi. Dit is een vogel die alleen voorkomt in Nieuw-Zeeland. In het toestel zaten 50 bijzondere gasten.

Vlucht

Aan boord zaten 50 kinderen met een handicap of een ongeneeslijke ziekte. De vlucht werd uitgevoerd samen met Koru Care, een organisatie die kinderen een onvergetelijke dag bezorgt. Voor deze speciale vlucht heeft Air New Zealand haar speciale livery 787 ingezet. De ZK-NZE was in totaal twee uur en drie kwartier in de lucht. De vlucht vertrok van en landde op de luchthaven van Christchurch.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button