fbpx
NieuwsNL NieuwsNL VliegveldenSchiphol AirportTypeVideoVliegvelden

Schiphol-medewerkers krijgen een nieuw uniform | Video

Schiphol introduceert nieuwe uniformen voor haar medewerkers. In totaal mogen zo’n 7500 mensen een nieuw jasje aantrekken. Vanaf aankomende week zullen de nieuwe outfits ook echt te zien zijn. De kleding is ontworpen door Karin Slegers, die ook de kleding voor AmbulanceZorg ontwierp. De kleding is gemaakt van duurzame stoffen door gebruik te maken van gerecycled polyester.

Bekijk hieronder hoe de uniformen eruit zien.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button