fbpx
AirlinesCorendonEditors choiceMaastricht AirportNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Corendon: vanaf juni zomervluchten vanuit Maastricht

Corendon voert vanaf 8 juni wekelijks vanaf Maastricht Aachen Airport een vakantievlucht naar Rhodos uit. Naar verwachting komen daar later in de zomer nog meer bestemmingen bij.

Vanaf de tweede week van juni vliegt Corendon iedere dinsdag van Maastricht naar het Griekse eiland Rhodos. “We zijn blij om te zien dat de boekingen weer binnenstromen sinds het reisadvies is aangepast, met name naar Griekenland, Curaçao en Bonaire. De boekingen naar Griekenland gaan zo hard dat we vanaf juni al starten met een wekelijkse vlucht vanaf Maastricht naar Rhodos om aan de grote lastminute vraag te voldoen,” vertelt Atilay Uslu, oprichter van Corendon.

In de loop van het zomerseizoen is Corendon van plan om nog meer bestemmingen vanuit Maastricht aan te vliegen. Na Rhodos volgen zeven andere vakantieoorden: Antalya, Bodrum, Bulgarije, Egypte, Kos, Kreta en Zakynthos. Corendon geeft aan dat het veel Nederlandse en Belgische vakantiegangers ziet kiezen voor de luchthaven van Maastricht als startpunt van hun vakantie. De wachtrijen zijn er korter en de auto kan gratis bij het vliegveld geparkeerd worden.

Bron: Corendon

Eerste vakantievlucht in maanden

Onlangs voerde Corendon voor het eerst in maanden weer een vakantievlucht uit. De vlucht vertrok vanaf Schiphol richting het Spaanse eiland, Gran Canaria. Na het succes van de eerste proefvakantie op Rhodos, georganiseerd door Transavia en Sunweb, waren toen Corendon en TUI aan de beurt om een proefvakantie te organiseren. Voor de reis waren 68.000 aanmeldingen tegen een prijs van 800 euro per persoon.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button