fbpx
Naast het nieuwsVeiligheidVideoVliegtuigenVliegvelden

Vliegtuig vliegt vlak langs grote zandstorm | Video

Deze week werd de stad Astrachan, gelegen in het zuidwesten van Rusland, getroffen door een grote zandstorm. Een vliegtuig vloog vlak langs de storm en een passagier filmde het spectaculaire tafereel.

Zandstormen kunnen ontstaan wanneer een sterke wind(vlagen) kleine deeltjes zand en stof losblaast van een droge oppervlakte, zoals een woestijn. De stad Astrachan, gelegen aan de bekende Wolga-rivier en vlakbij de Kaspische Zee, grenst aan een groot, woestijnachtig gebied dat strekt tot Kazachstan. Deze vlucht vloog van Sint Petersburg naar de zuid-Russische stad en was net op tijd aan de grond.

Meer beelden zien van vliegtuigen, vliegvelden en zandstormen? Klik dan hier.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button