fbpx
Lelystad AirportNieuwsNL NieuwsNL VliegveldenOpmerkelijk

Silver Spitfire terug op Lelystad

De ‘Silver Spitfire’ is wederom te zien in ons land. Het ruim 78 jaar oude toestel is vandaag aangekomen op luchthaven Lelystad. Eind 2019 was de G-IRTY ook al te zien in Flevoland. Het toestel maakte namelijk in die tijd een reis rond de wereld. Het toestel kwam deze middag overgevlogen vanuit Billund. De Spitfire vloog deze afstand in een klein anderhalf uur. Wat het vliegtuig hier in Nederland komt doen en hoelang het toestel hier zal verblijven is nog niet bekend.

Een uitgebreid verslag van de wereldreis die deze Spitfire heeft afgelegd leest u hier!

© G.A. Hofstra

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button