fbpx
Naast het nieuwsNL VliegveldenVideoVliegtuigen

Video: de hobby luchtvaartfotografie

Als niet-luchtvaartliefhebber is het soms wellicht lastig voor te stellen, de hobby vliegtuigspotter. Het fotograferen van Boeing-vliegtuigen en Airbussen, maar ook van de uniekere toestellen, is voor veel luchtvaartfanaten echter een (grote) hobby. Bekijk de mini-documentaire van Yamil Peer.

Ook als 747-liefhebber hoef je geen schaamte te hebben! Bestel bij Up een uniek 1:150 schaalmodel van de KLM 747 en geef het een mooie plek in huis of op kantoor. Of bestel de 747 Afscheidskalender, vol met foto’s van Up’s luchtvaartfotografen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button