fbpx
DefensieInnovatieMilitairNaast het nieuwsVliegtuigen

Foto’s: F-35 al vijf jaar boven Nederland te bewonderen

Het is vijf jaar geleden sinds de eerste Nederlandse F-35 een rondvlucht maakte boven Nederland. Inmiddels vliegt de luchtmacht met tien F’35 en zijn ze dagelijks te bewonderen in het luchtruim van Nederland. In dit artikel enkele highlights op beeld.

De F-35. Dé vervanger van de geliefde F-16 die een hele soap met zich meebracht. Het toestel zou te duur zijn en niet per se beter dan de F-16. Maar na een lange weg moeizame weg kwam de F-35 ook naar Nederland. Alweer vijf jaar geleden maakte de F-35 voor het eerst een vlucht boven Nederlandse gronden. Bekijk hieronder foto’s van dit moment:

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button