fbpx
AirlinesBoeingNieuwsOpmerkelijkVliegtuigen

Lufthansa met Boeing 747 naar Mallorca

Lufthansa zet deze zomer een Boeing 747 in op de route Frankfurt en Mallorca.

Normaal gesproken vliegt de maatschappij deze route met Airbus A321’s. Deze zomer lijkt vliegverkeer echter behoorlijk aan te trekken, en Mallorca is een populaire bestemming bij de Duitsers. Om die reden zal Lufthansa enkele vakantievluchten naar het Spaanse eiland met een Boeing 747 uitvoeren. Ook wordt er één keer een Airbus A350-900 ingezet.

De Duitse Jumbo heeft ruimte voor maar liefst 364 vakantiegangers. Op 17, 24 en 31 juli is de 747-8 in Mallorca te zien. Ook op 7 augustus wordt er nog een vlucht naar het Spaanse eiland met de Jumbo uitgevoerd. De A350 wordt ook op 31 juli ingezet. Deze heeft ruimte voor 293 passagiers. De grote toestellen komen op de genoemde in de plaats van de gebruikelijke Airbus A321’s.

Deze week was ook bij Up in the Sky te lezen dat Lufthansa haar 747-8 met retro-livery uit de langetermijnopslag heeft gehaald.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button