fbpx
AirlinesEditors choiceFinancieelKLMNieuwsNL Nieuws

Doek valt voor KLM-dochter Air Antwerp

Het doek valt voor Air Antwerp. De coronacrisis betekent het einde van de Belgische luchtvaartmaatschappij die in 2019 werd opgericht door KLM en CityJet.

Toen de coronacrisis de eerste, harde klappen uitdeelde in maart 2020 werd de Fokker 50 van Air Antwerp aan de grond gezet. Lange tijd voerde de Belgische maatschappij helemaal geen vluchten uit vanwege de ingevoerde reisbeperkingen en de gedaalde vraag naar vliegtickets.

In september van het afgelopen jaar werd pas weer vier keer per week gevlogen, maar niet veel later moesten ook deze vluchten worden stopgezet. Nu is TUI België de enige reguliere luchtvaartmaatschappij op het vliegveld van Antwerpen.

Air Antwerp voerde haar lijndiensten met de F50 uit tussen Antwerpen en Londen City Airport. De Fokker kon het afgelopen jaar ook gecharterd worden.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button