fbpx
Naast het nieuwsNL VliegveldenSchiphol AirportTypeVideoVliegvelden

Hoe ziet een ILS eruit? | Video

Het is misschien wel één van de belangrijkste systemen die op een luchthaven te vinden zijn. Het Instrument Landing System, ookwel ILS, helpt toestellen om in alle weersomstandigheden een correcte en veilige landing te maken. In een eerder artikel van Up in the Sky is te lezen hoe dit systeem technisch werkt.

In dit artikel wordt er gekeken naar hoe de verschillende componenten van een ILS eruit zien. Het systeem bestaat uit twee verschillende stukken hardware. De ‘localizer’ en de ‘glideslope’ zorgen ervoor dat de vliegtuigen op de juiste hoogte en in de juiste richting geleid worden om een veilige landing te maken. In de video hieronder is te zien hoe en waar deze componenten staan langs en voor de landingsbanen.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button