fbpx
Air France-KLMAirbusAirlinesKLMMaatschappijenNieuwsNL NieuwsNL VliegveldenOnderwerpenOpmerkelijkRoutes en BestemmingenSchiphol AirportVliegtuigenVliegvelden

KLM A330 keert boven Servië terug naar Amsterdam

KL421 is omgekeerd boven Servië tijdens een vlucht van Amsterdam naar Dammam in Saudi-Arabië.

Uit data van Flightradar24 blijkt dat KLM-vlucht KL421 naar Dammam (Saudi-Arabië) teruggekeerd is naar Amsterdam. De vlucht werd uitgevoerd met een A330 met registratie PH-AOF. Het toestel is veilig geland op Schiphol. Een woordvoerder van KLM liet weten dat vlucht KL421 naar Muscat via Dammam twee uur en vijftien minuten na vertrek uit voorzorg moest omkeren. Dit kwam door een technische waarschuwing. Er is vervolgens een vervangend toestel geregeld die de passagiers alsnog naar Muscat moet brengen. De totale vertraging bedroeg ongeveer zes uur. Passagiers en crew zijn niet in gevaar geweest.

© Flightradar24

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button