fbpx
IncidentenNaast het nieuwsTypeVeiligheidVideoVliegtuigen

Antonov AN-225 blaast hek om tijdens start | Video

Het grootste vliegtuig ter wereld bracht deze week een bezoek aan de Engelse luchtmachtbasis RAF Brize Norton. Het toestel kwam volgens AeroTime drie Puma helikopters terug brengen naar het Verenigd Koninkrijk. De luchtmachtbasis is geen vreemde als het gaat om grote en zware vliegtuigen. C-17’s, C-130’s en de Airbus A400M komen regelmatig langs op de basis. Toch bleek de Antonov van een andere klasse voor de infrastructuur. Tijdens de start van de luchtreus begaf een hek het onder de immense kracht van de AN-225. Niet alleen het hek had moeite om de kracht van de zes motoren te weerstaan.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button